FanPost

32. Three Bad Seconds: The View from Denver


Snips and clips from the Denver camp, plus:

Timlogo-be_medium

  • Ultimate Jail Blazer Trivia Quiz
  • Haiku Game Review
  • Fried Rice
  • Blazers/Nuggets Recap
  • Popcorn Machine

 

Page2_medium

(1)

Deep Thoughts

posted by Meloivynene to RealGM Nuggets message board

That was fun to watch for a change. Lots of D.

 

(2)

About Time

posted by seeman to Nuggets Talk message board

About time the Nugs blow out a tired team!

The Nuggets have had the 2nd hardest schedule in the league to date: if you don't believe= http://www.usatoday.com/sports/sagarin/nba1011.htm

The next 9 games the Nuggets should be favored to win with Miami probably being the exception, (catching the Heat on a btb) so the schedule gets easier.

I didn't realize the Nugs last 4 game losing streak was in 2007. Might not seem like a great feat, but every other team in the league has had a 4 game losing streak.

Add another piece and win a championship!

 

(3)

Nuggets Feed Off Momentum to Cruise Past Portland

by Benjamin Hochman, Denver Post

It took just 1.8 seconds for the Nuggets to change the course of the evening and lock down a 95-77 victory Tuesday night at the Pepsi Center.

The Nuggets hadn't led by more than five points in a tight-knit first half against Portland. Leading by two with 2.8 seconds left in the second quarter — and the shot clock about to expire — J.R. Smith hit a tough 3-pointer. Then, with the crowd still cheering, about the 3, Arron Afflalo stole the inbounds pass and made a layup at the buzzer. Denver suddenly led 48-41 — and never looked back. *  *  *

With Greg Oden out for the year and fellow post Marcus Camby out with an ankle injury, the Portland post play was paltry. Denver's Kenyon Martin, recently back from his knee injury, played 16 monitored minutes, but scored 10 points, making all five of his shots. Fellow post Nene scored 17 points with seven rebounds. And Chris Andersen grabbed a team-high 11 rebounds, along with eight points. * * *

 

(4)

Nuggets vs. Blazers Recap: A Blowout Win for the Team? Wow...

by Jeffrey Morton, Denver Stiffs (SBN)

Miracle of miracles. The Denver Nuggets build an impressive second half lead, and HOLD ON to win by 18 points. Nuggets win 95-77 over the Portland Trail Blazers. * * *

Nuggets of Wisdom

Efficient and productive offense. Tenacious defense. Two things that have been missing from the Nuggets for several weeks. The starters were productive, and the bench (for a change) didn't suck the wind out of Denver's momentum. With a tough defensive team like Portland, it's important to be a BETTER defensive team. That is what the Nuggets were tonight. Every Nuggets starter ended up in double digits. * * *

Nice to see Birdman being more productive. Shelden Williams came off the bench and added six rebounds. All in all a much better effort. Granted the Blazers are coming off a back to back, but we will take them any way we can get them without Melo. Aldridge was very good right tonight, and so was Nicolas Batum who impressed again. * * *

 

(5)

Denver Nuggets vs. Portland Trail Blazers Postgame 3-pointers

by Benjamin Hochman, Denver Post All Things Nugget blog

* * *
The Nuggets held the Blazers to just 77 points, a season-low for Nuggets opponents (coincidentally or not, the previous low was also by Portland — 83 in a Blazers win). The Nuggets are now 8-3 when keeping opponents to fewer than 100 points. * * *

 

More material will appear as it becomes available.


The Bottom Line:

1. No Melo? No problem!

2. Nice defense by the Nugs tonight...

3. Blazers looked flatfooted and lost the game in Denver again — as usual.

 

 

Jailblazertrivia_medium

 

I noticed this morning that the top of the Bedge mainpage no longer says 'BLAZERSEDGE — BY BLAZER FANS, FOR BLAZER FANS" (or whatever the old slogan was) but now reads "BLAZERSEDGE — THE ULTIMATE COVERAGE AND ANALYSIS OF THE PORTLAND TRAIL BLAZERS."

Now I feel all oooky about my Ultimate Trail Blazer Trivia quiz from yesterday... Did I steal the U-word from Dave and Ben? Did Dave and Ben steal it from me? Am I a thief or a victim? Either way, it's troubling...

But not too troubling, mind you.

Indeed, as part of my Give the People What They Don't Want™ program here at the Ultimate Bedge Sidebar Column™, I have decided to give those of you who, ummm, underperformed on yesterday's quiz a chance at redemption. Second verse, same as the first — but this time it is ALL JAIL BLAZERS.

You know the drill: you will need a pen and a piece of paper for writing down your answers. When you're finished, score yourself with the answers at the end of the column. If you peek even once or search the internet for answers, you are a dismal failure deserving of the ridicule and scorn of your peers and you get a big, fat ZERO.

So put on your festive intelligence-enhancing headgear and travel with me back to the teams that happy fans hated to love and that grumpy fans loved to hate...

3..... 2.... 1..... GO!!!

 

TRUE OR FALSE?

 

1. Even though he actually had nothing to do with the creation of the term, award-winning Portland sports columnist John Canzano is widely credited with coining the ironic nickname "JAIL BLAZERS."

          T. True

          F. False

 

2. The architect of the Jail Blazer era, Blazer General Manager Bob Whitsitt, had the nickname "Trader Bob."

          T. True

          F. False

 

3. Before coming to the Trail Blazers, Bob Whitsitt was the General Manager of the Seattle SuperSonics, where he drafted future Jail Blazer Shawn Kemp out of high school.

          T. True

          F. False

 

4. During his years working for Portland, Bob Whitsitt was the highest paid General Manager in the NBA, earning an average of $8.5 Million per year.

          T. True

          F. False

 

5. When criticized in the media for the off-court criminality and hi-jinks of his Blazer teams, Whitsitt famously declared in a December 2002 press conference: "Don't blame me for that stuff, I'm not a psychologist — my degree is in Business Administration."

          T. True

          F. False

 

6. The face of the Jail Blazer Era, Rasheed Wallace, was selected by the Blazers with the 4th pick of the 1995 NBA draft.

          T. True

          F. False

 

7.  The Jail Blazer we know as Rasheed Abdul Wallace was actually born with the name Emil Clark Wallace.

          T. True

          F. False

 

8. Rasheed Wallace never averaged over 20 points per game in any of the 7 full seasons he played in Portland.

          T. True

          F. False

 

9. The NBA League Office was not amused by Rasheed Wallace's famous "Both teams played hard" press conference and fined him $30,000 for his buffoonery.

          T. True

          F. False

 

10. In 2001 Jail Blazer employees threw a fan out of the Rose Garden for holding up a sign that said simply "TRADE WHITSITT."  

          T. True

          F. False

 (this question changed slightly from original version, if you missed it before, add 2 to your score...)

 

11. In a 2007 interview with The Oregonian, reclusive Jail Blazer owner Paul Allen acknowledged that he "probably" saved tens of millions of dollars a year by putting the Rose Garden's holding company through bankruptcy.

          T. True

          F. False

 

12. In 2005, Jail Blazer Wing Darius Miles actually spent a night in Multnomah County Jail after attempting to elude police officers in a late night car chase.

          T. True

          F. False

 

13. Also in 2005, Miles was suspended by the Blazers for two games for insubordination after allegedly calling Head Coach Maurice Cheeks a racial slur in a heated argument that erupted in a team film session.

          T. True

          F. False

 

14. According to Time magazine, former Jail Blazer Shawn Kemp has fathered at least 7 children with 6 different women, although some sources place the number as high as 12.

          T. True

          F. False

 

15. In 2001, Jail Blazer Shawn Kemp ended his first season with the team early to check himself into a drug rehab program.

          T. True

          F. False

 

 

FIVE FAMOUS JAIL BLAZERS, FIVE JERSEY NUMBERS — WHO WORE WHICH?

 

16. Ruben Patterson wore...

          A. Number 3

          B. Number 6

          C. Number 21

          D. Number 30

          E. Number 50

 

17. Zach Randolph wore...

          A. Number 3

          B. Number 6

          C. Number 21

          D. Number 30

          E. Number 50

 

18. Damon Stoudamire wore...

          A. Number 3

          B. Number 6

          C. Number 21

          D. Number 30

          E. Number 50

 

19. Rasheed Wallace wore...

          A. Number 3

          B. Number 6

          C. Number 21

          D. Number 30

          E. Number 50

 

20. Bonzi Wells wore...

          A. Number 3

          B. Number 6

          C. Number 21

          D. Number 30

          E. Number 50

 

 

MULTIPLE CHOICE:

 

21. In the famous press conference after a game in the 2003 playoffs when Rasheed Wallace repeated the phrase "Both teams played hard" over and over again, what was the other team that "played hard" in addition to the Blazers?

          A. Lakers

          B. Mavericks

          C. Spurs

          D. Suns

 

22. After a Jan. 15, 2003 game, Rasheed Wallace threatened an NBA official, for which he was suspended for 7 games. Who was the referee that he threatened?

          A. Dick Bavetta

          B. Joe Crawford

          C. Tim Donaghy

          D. Steve Javie

 

23. What was the self-proclaimed nickname of Zach Randolph's obnoxious off-court posse?

          A. The Ballers (or "D Balluz")

          B. The Hardwoods

          C. The Hoops Family

          D. Z Krew

 

24. What is Bonzi Wells' birth name?

          A. Benjamin DeAngelo Wells

          B. Bonzi DeAngelo Wells

          C. Garrald DeAngelo Wells

          D. Gawen DeAngelo Wells

 

25. Rasheed Wallace is the holder of the all-time NBA record for technical fouls in a single season, a record unlikely to be broken due to new suspension rules. What is Rasheed's single season technical foul record?

          A. 31

          B. 41

          C. 51

          D. 61

 

26. Who was the Jail Blazer Head Coach who immediately preceded the long-suffering Maurice Cheeks?

          A. Rick Adelman

          B. P.J. Carlesimo

          C. Mike Dunleavy

          D. Mike Schuler

 

27. Bob Whitsitt was succeeded as General Manager by John Nash in 2003. Of which club was Nash most recently the GM before taking the Blazer job?

          A. Bullets

          B. Sixers

          C. SuperSonics

          D. Warriors

 

28. Former Bulls great Scottie Pippen was the biggest marquee star on a number of the Portland teams of the Jail Blazer era. How many seasons did Pippen play for Portland?

          A. Two

          B. Three

          C. Four

          D. Five

 

29. In how many of these seasons did the Hall of Famer Pippen average more than 13 points per game for the Blazers?

          A. None

          B. Some, but not all

          C. All

 

30. In a move regarded by some as marking the end of the Jail Blazer era, Zach Randolph was traded to the New York Knicks ahead of the 2007-08 season for Channing Frye and what other Knick player?

          A. Kevin Cato

          B. Steve Francis

          C. Jerome James

          D. Stephon Marbury

 

31. According to Basketball-Reference.com, which of these Jail Blazer era players was tallest?

          A. Dale Davis

          B. Chris Dudley

          C. Antonio Harvey

          D. Arvydas Sabonis

 

32. Speaking of Antonio Harvey, exactly how many minutes did he play for Portland during the two full seasons he was in a Portland uniform?

          A. 209

          B. 1209

          C. 2209

          D. 3209

 

33. In an effort to win back the fans who had abandoned the team during the Jail Blazer era, the club implemented a "25 Point Pledge," which is still in effect and up on the team's nba.com website. Which of the following is NOT part of the "25 Point Pledge"?

          A. To immediately terminate contracts of players convicted of having committed felony offenses.

          B. To make home games affordable to all fans by starting ticket prices as low as $10.

          C. To provide affordable in-arena food options for special game nights.

          D. To broadcast a minimum of 25 over-the-air games on free TV.

 

34. In 2006, a loaded handgun was found on board the Blazers' team plane wrapped up in a pillowcase belonging to young Jail Blazer PG Sebastian Telfair. What lame excuse did Telfair give to team officials to explain the presence of the weapon?

          A. The gun was needed because Telfair was deathly afraid of clowns and he heard the Ringling Brothers Circus was in Boston.

          B. The gun was needed to hold up a liquor store since it was impossible for a young guy to make ends meet on a rookie-scale NBA contract.

          C. The gun was needed for protection in the 9-11 world just in case Islamic jihadists attempted to take over the Blazers' private jet and crash it into Boston harbor.

          D. The gun actually belonged to his girlfriend and he had accidentally picked up the wrong bag while leaving for the team's road trip.

 

35. The year after Telfair was shipped to the Boston Celtics as part of the deal bringing the #7 Draft Pick to Portland (eventually turned into Brandon Roy), Sebastian Telfair was again in the news for a gun offense. This time Telfair was arrested for gun possession after the Range Rover he was driving was stopped doing 77 mph in a 45 mph zone at 4 in the morning in Yonkers, New York. Telfair was incidentally driving with a suspended license at the time. A loaded .45 handgun was found sticking under the front of the passenger's seat. What was the reaction of Portland Trail Blazer team officials when learning that this idiotic incident would be racked up on the Boston Celtics' scorecard instead of theirs?

          A. Mirth

          B. Relief

          C. A sense of intellectual superiority for having foisted such a loser off on Danny Ainge

          D. All of the above

 

 

WHERE ARE THEY NOW?

 

36. Darius Miles

          A. Still in the NBA.

          B. Out of the NBA.

 

37. Zach Randolph

          A. Still in the NBA.

          B. Out of the NBA.

 

38. Rasheed Wallace

          A. Still in the NBA.

          B. Out of the NBA.

 

39. Bonzi Wells

          A. Still in the NBA.

          B. Out of the NBA.

 

40. Qyntel Woods

          A. Still in the NBA.

          B. Out of the NBA.

 

 

WHICH JAIL BLAZER IS ASSOCIATED WITH WHICH ALLEGED TRANSGRESSION?

 

41. Stopped at metal detector attempting to carry marijuana wrapped in tin foil onboard an airplane.

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

42. Sentenced for third-degree attempted rape of family nanny after entering modified plea.

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

43. Threw towel into face of veteran teammate on bench during game.

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

44. Swiped complimentary luggage intended for rookie teammate.

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

45. Staged dog fights at his house, 

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

46. Cited for marijuana possession.

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

47. Flipped off Rose Garden crowd and disrespectfully told Sports Illustrated that "they can boo us every day, but they're still going to ask for our autographs if they see us on the street."

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

48. Owned house where a pound of marijuana was found in a crawl space by police who were investigating burglar alarm that had sounded.

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

49. Cited for Driving While Suspended; when stopped repeatedly attempted to offer basketball card to police as proof of identification.

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

50. Cited for Criminal Trespass after refusing to follow directive of police officer to leave the scene of a fight near a Portland nightclub.

          A. Ruben Patterson

          B. Damon Stoudamire

          C. Rasheed Wallace

          D. Bonzi Wells

          E. Qyntel Woods

 

 

Well, that's all I've got. Go ahead and score yourself, the answers are at the bottom. Each correct answer is worth two points. Don't forget to record your score in the poll section so people can measure how well they did against their peers.

 

 

*   *   *

Timlogo-haiku_medium

.

.

.

.

.

.


A blink of the eye

Twenty-four good minutes gone

Momentum is lost

.

.

.

.


Here's some more wackiness from the twisted tongue of goofy Uncle Mike...

Friedrice_medium

Rudy twists ankle stepping on a referee way the hell away from the action...

MB: "Now the refs are knocking Blazers out of ballgames..."

Rice: "It's a conspiracy!"

 

Ricey brings us the compelling statistics and makes clear their implications...

"[Denver] are the 2nd worst team in the NBA in defending 3-pointers. You can make 3-pointers against them as long as you put it in."

 

Rice preaching against Rudy Fernandez's fashion sense...

"I hate black shoes with black socks. They make you look awkward, like you could trip over refs."

 


Game 32.

Blazers 77 at Nuggets 95.

December 28, 2010.

Blazers' record is now 16-16, the Nuggets are 17-13.

I'm making like Elmer Fudd in a bunny patch tonight — nothing but bullets, baby...

  • It's GAME TIME. Gimme a "Woot Woot!" sisters and brothers...
  • Blazers have 4 bigs available tonight, including Dante and Luke Babbitt and Sean Marks. Good god.
  • Nuggets came out flat on both ends but with a front line including Nene and Birdman and Kenyon Martin, size is a big issue. Get ready for 48 minutes of Blazers zone defense...
  • Nene and Kenyon Martin took turns working the smallforwardish Dante Cunningham down low.
  • Rice: "You don't like the way this is going, they're getting a lot of points in the paint with easy dunk attempts." Yep.
  • George Karl had Denver doubling LMA hard. The initial result was either Andre wide open but outside of shooting range or Nic wide open for a corner 3 that he could not hit. LMA works as a low post action figure only in conjunction with someone devastating on the perimeter that can make double-teamers pay.
  • First commercial break and the Nuggets were shooting 70% and up by 5. Yikes .
  • Out of the time out, Rudy was in the game. He drilled a trey and we had ourselves a ball game...
  • Rudy is down hard at the 4 minute mark, yet another ankle sprain for Portland's growing collection. He stepped on a referee's foot. Blazers are forced to take a time out and Rudy limps to the bench.
  • Patty Mills with the jarretjack turnover. We don't see those too often any more, fortunately.
  • Birdman sporting more tattoos and liberty spikes for this one. What's it with him and tattoos? The dude must like needles or something, nerk nerk.
  • MB: Chauncy Billups is averaging 27 PPG in the absence of Carmelo. Nice player.
  • Down as much as 7, the Blazers fought back nicely to finish up down just 4.
  • END OF THE FIRST QUARTER: DEN 25, PDX 21. Denver shooting 58%, Blazers shooting 43%.
  • Second Quarter shots and Nic bricks another wide open look from the corner. "Playing the Portland" apparently does not agree with him this season.
  • Rudy is back. Rice slags off on his socks.
  • The Blazers survive two full minutes of the infamous Mills-Marks lineup, down just 3 points when the Kiwi heads to the bench.
  • Nic breaks personal ice and Portland ice at the 8:50 mark with a 16 footer.
  • Blazers actually convert a 4-on-2 break, a nice change from recent games.
  • At the first TV time out the Nuggets are up just 3 with the ball. Denver shooting just 2-for-10 to open the quarter.
  • Blazers in a zone, JR Smith makes it rain.
  • The Blazers offense in the last part of the 2nd Quarter was reminiscent of Orlando's — minus Dwight Howard. Nine passes around the perimeter winding up with a long shot against the 24-second buzzer. If it goes it, you party, if it misses, you head back on defense. Sorta like pulling the slots, play long enough and you lose...
  • LMA picks up his first foul at 2:15, which leads to a TV time out. MB and Rice whine some more about uncalled traveling on the Nuggets, which Rice attributes to high altitude. MB promises to stop talking about it soon. I make a quick decision not to hold my breath.
  • Rudy hits a late trey to bring the Blazers back to within two. Then Smith drains a 3 and then with 1.8 seconds the Blazers foolishly give it away to Aaron Afflalo on the inbounds pass for another quick bucket and the 2 point lead becomes 7, bang bang. It doesn't take long to lose a basketball game — that was a costly 3 seconds...
  • Smith gave the Portland bench some 3 goggles after hitting that shot, by the way. Nice touch.
  • HALFTIME SCORE: DEN 48, PDX 41. LMA with 10 points, 6 rebounds and 4 blocks.

HALFTIME ENTERTAINMENT: The Lillingtons "Lillington High" (1997)  — LYRICS

 

  • Blazers failed in their first possession of the 3rd Quarter while Denver converted theirs and the lead was a game-high 9. The undermanned Blazers have little margin for error and they were on the brink.
  • LMA went up top to set a pick. Since Portland is congenitally incapable of running a pick-and-roll, this meant he was woefully out of position to rebound the utterly predictable miss on the utterly predictable pick-and-pop which followed. 
  • On the other end Kenyon Martin bulled over the undersized Wesley Matthews on a mismatch and the lead was 11. Nate called time. The last 3 seconds of the 2nd Quarter was looking more and more like a decisive turning point.
  • Out of the timeout, Wesley turned it over. Teetering, teetering, teetering. Chancey hits. The lead is 13.
  • At 6:19 the lead is 16 and I am off to watch football. I get there just in time to see an Eagle lineman crumple in the open field without contact. It's obviously a knee injury; he's carted off. Stuff happens in sport.

.

.

.

  • Well not the Eagles night. Down two scores with just 4:30 left in the 4th Quarter, Andy Reid elects to punt 4th-and-18 at midfield. Ummm, no. I agree with the lustily booing Eagle fans, there is one choice in that situation and that is to go for it. What the HELL do you have to lose by going for it there?!? One-in-20 odds beats waving a white flag. 
  • Back to the Blazers and they're down 23 points with 4:20 remaining. Rice uses the words "garbage time." Screw this.
  • Sneakers keep squeaking, Armon gets some burn.
  • Third Quarter was decisive, with the Blazers coming out flat and Denver fired up and and outscoring Portland 30-17. But this game was really settled in the last 3 seconds of the First Half, wasn't it?
  • FINAL SCORE: DENVER NUGGETS WITHOUT THEIR STAR 95, PORTLAND TRAIL BLAZERS SPLIT SQUAD 77.
  • Studio postgame: Terry Porter drives me nuts always talking about the Blazers as "we" and "our." Dude, you don't play for the Blazers — you're retired. Be a professional, use the third person.
  • This makes 14 losses for the Blazers in their last 15 trips to Denver. The result was a big frickin' surprise, let me tell you...

 

 

Let's take at this thang graphically, shall we?

Popcornlogo_medium

Ya gotta click game=PORDEN" target="_blank">THIS-HERE LINK to see the swell graphs, that's the way these things work... Ready? Set??? GO!!!

Now here are a few observations about the Popcorn Machine material from me to you:

A. Yuck. Nice level graph until the very, very, very end of the 2nd Quarter... Hmmm, it's like something happened there. I wonder what.

B. A couple ugly runs in the 3rd Quarter and that's all she wrote. 

C. One of the worst games of the year for Wesley Matthews.

D. Karl got to rest several of his starters for the entire 4th Quarter. A mismatch and a wipeout.

 

 

 


Ultimate Jail Blazers Trivia Answers:

True or False: 1-F; 2-T; 3-T; 4-F; 5-F; 6-F; 7-F; 8-T; 9-T; 10-T; 11-T; 12-F; 13-T; 14-T; 15-T.

Jerseys: 16-C; 17-E; 18-A; 19-D; 20-B.

Multiple choice: 21-B; 22-C; 23-C; 24-D; 25-B; 26-C; 27-A; 28-C; 29-A; 30-B; 31-D; 32- A; 33-A; 34-D; 35-D (but any answer is OK on this one).

Where are they now?: 36-B; 37-A; 38-B; 39-B; 40-B.

Transgressions: 41-B; 42-A; 43-C; 44-A; 45-E; 46-B/C/E (according to Wikipedia, any one of those are OK); 47-D; 48-B; 49-E; 50-D.



Ultimate Jail Blazers Quiz Sources:

Basketball-Reference.com

Wikipedia

Associated Press, "Blazers' Swingman Cited for Suspended License," via ESPN.com, Oct. 1, 2003.

Associated Press, "Celtics Guard Telfair Arrested in NY on Gun Charge," via ESPN.com, April 20, 2007.

Jet, "Portland's Shawn Kemp Enters Drug Rehab for Cocaine Abuse," April 23, 2001.

Jason Quick, "Paul Allen Q & A," OregonLive.com, March 1, 2007.

Ronald Tillery, "Patterson Sentenced to Jail," Seattle Post-Intelligencer, May 16, 2001.

Time, "Top 10 Athlete Drug Busts: The Reign Man," undated.

 

 

 

X
Log In Sign Up

forgot?
Log In Sign Up

Please choose a new SB Nation username and password

As part of the new SB Nation launch, prior users will need to choose a permanent username, along with a new password.

Your username will be used to login to SB Nation going forward.

I already have a Vox Media account!

Verify Vox Media account

Please login to your Vox Media account. This account will be linked to your previously existing Eater account.

Please choose a new SB Nation username and password

As part of the new SB Nation launch, prior MT authors will need to choose a new username and password.

Your username will be used to login to SB Nation going forward.

Forgot password?

We'll email you a reset link.

If you signed up using a 3rd party account like Facebook or Twitter, please login with it instead.

Forgot password?

Try another email?

Almost done,

By becoming a registered user, you are also agreeing to our Terms and confirming that you have read our Privacy Policy.

Join Blazer's Edge

You must be a member of Blazer's Edge to participate.

We have our own Community Guidelines at Blazer's Edge. You should read them.

Join Blazer's Edge

You must be a member of Blazer's Edge to participate.

We have our own Community Guidelines at Blazer's Edge. You should read them.

Spinner.vc97ec6e

Authenticating

Great!

Choose an available username to complete sign up.

In order to provide our users with a better overall experience, we ask for more information from Facebook when using it to login so that we can learn more about our audience and provide you with the best possible experience. We do not store specific user data and the sharing of it is not required to login with Facebook.

tracking_pixel_9347_tracker